Vi jobbar med grafiska original formgivna i Åre, det tar tid och som ett resultat levererar vi original av god kvalitet.

Reklam via sociala media

Har ni en kampanj som ni vill publicera på Insta eller Facebook? Ateljé Ave Saltus skapar bilder eller animationer som lämpar sig för det sociala flödet eller stories. Med form och budskap som gör att er verksamhet syns i mängden.

Trycksaker

Vi hjälper er när ni behöver reklamblad, foldrar, broschyrer eller affischer.
Vi gör er layout och ser till att originalet är redo för print därefter sköter vi kontakten med tryckeriet därför att det tar oss mindre tid, eller ger er rekommendationer om vilket tryckeri ni kan vända er till.

https://daustryckeri.se/   https://berndtssons.com/om-oss/ 

https://tmgtabergs.se/tjanster/studio-ide-och-grafisk-produktion/

https://www.arkitektkopia.se/kontakt/jonkoping/

Märken

Vi formger också etiketter, emblem, klubbmärken eller symboler som vi hoppas ska kunna hålla riktigt länge.

Grafisk profil

Har ni för avsikt att förnya er logotyp, era skyltar eller göra nya visitkort?
Det sägs att om man inte syns så finns man inte. Kanske är detta inte helt sant men verksamhetens framtoning är så klart en mycket viktig del av marknadsföringen.  Det är väsentligt att just ert märke har möjlighet att nå fram i mängden.

För att ni ska ha möjlighet att planera, diskuterar vi gärna era idéer helt utan kostnad. Det är först senare när vi formger, stiliserar eller layoutar som vi tar betalt. Innan dess skickar vi gärna en offert där vi beskriver vad det skulle innebära ekonomiskt att ta fram nya original.

Profilplagg

Behöver man oftast därför att arbetsstyrkan eller personalen behöver snyggas upp. Det ser inte bara proffesionellt ut, det ger även kunderna ett bestående intryck. Vi gör snabbt enkla kompositioner av er logotyp och ert budskap som sedan kan läggas på diverse profilplagg med brodyr,transfer eller screentryck.

Dekor

Vi gör även illustrationer eller mönster till förpackningsdesign, textil, tapeter alternativt vägg. Ateljé Ave Saltus skapar förlagor i form av mönsterrapporter, dekorationer eller storbildsmotiv.

Material till mässor

Ni kan även få formgivningar till olika typer av event och mässor. Några veckor innan det är dags hjälper vi er att ta fram formen eller layouten till det material ni behöver för mässan eller eventet. Därefter behövs det dessutom tid för produktion av materialet.

prisbilden ser ni här


Behöver ni någon annan typ av grafisk form? Vi hjälpa er.
Ni når oss på +46-070 383 25 10
Välkommen